LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Best angstig voor de Borstvergroting

Jan-Willem 19 september 2016
Share

Ik ben best angstig voor de borstvergroting. Over drie maanden is het zover. Het is een goede keuze, maar ik kan niet anders zeggen dat ik nogal een persoon ben die snel in paniek raakt. Gaat alles wel goed komen? Ik ga volledig onder narcose en dat is ook altijd maar weer eens afwachten of dat wel goed gaat. Gelukkig heb ik nog een paar gesprekken met de mensen uit de kliniek, die mij erg fijn kunnen uitleggen wat er allemaal straks gaat gebeuren. Ik heb voor de stap-voor-stap verhalen nodig, veel voorbereidingstijd dus. Niet alleen met de borstvergroting, dit is meestal in alle aspecten van mijn leven. Mijn man zegt dat ik altijd bang voor verandering ben, en ik denk dat dit ook wel zo is. Best angstig voor de borstvergroting, is dit normaal?

1

Ingreep ondergaan

Kennen jullie mensen die dit hebben laten doen en hoe ging het ze af? Op het internet lees ik nagenoeg alleen maar positieve verhalen, waaruit blijkt dat het gewoon goed komt. Ik moet mijzelf ook niet zo gek maken denk ik. Ik denk dat het inderdaad met verandering te maken heeft, het is ook een oud stuk loslaten. Ik heb altijd hele kleine borsten gehad, en daar heb ik prima mee kunnen leven. Wel voel ik dat ik mijn levenskwaliteit kan verbeteren door ze groter te maken. Ik heb er lang over nagedacht, daarnaast ook nog eens flink gespaard, en toen het eenmaal zo ver was wist ik zeker dat ik er mee door wilde gaan. Ik ken één iemand die ook een borstvergroting heeft gedaan en ik ga volgende week even met haar een kopje koffie drinken, kijken hoe het haar is afgegaan de laatste tijd. Ze heeft alleen maar positieve ervaringen gehad en ze is er erg tevreden over. Dat snap ik ook wel want ze ziet er echt prachtig uit. Je doet het voor jezelf. Ik denk dat je jezelf prachtig kan voelen en je dat dan ook uit gaat stralen, je wordt dan ook echt mooier. Best angstig voor de borstvergroting is denk ik nergens voor nodig, ik snap dan ook niet waar ik me zo druk over maak. Tsja, de verandering, daar zal ’t dan wel weer op uit komen. Grappig, je verandert eigenlijk nooit. We hebben al voor en na foto’s laten maken, natuurlijk in photoshop en ik weet zeker dat ik enorm tevreden ga zijn met het resultaat!

kv_ill_borstvergroot

Tags: