LADEN

Typ om te zoeken

Wellness

Bij Bodyfit online bestellen

Jan-Willem 18 maart 2019
Share

Bij Bodyfit kun je online diverse producten op het gebied van wellness bestellen. Zo ook alles voor je spa. Ik heb zelf een jacuzzi en ik gebruik voor de waterbehandeling altijd Aquafinesse. Dat vind ik een heel fijn product omdat ik daardoor een stuk minder chloor nodig heb. Chloor droogt mijn huid namelijk heel erg uit en bovendien gaan mijn ogen er ontzettend van prikken. Misschien wel goed voor de kwaliteit van het water maar niet voor mij. Daarom zweer ik bij Aquafinesse. Makkelijk in gebruik en een stuk fijner voor mijn huid en ogen.

Bodyfit

Aquafinesse koop je ook bij Bodyfit

Online bestellen vind ik ideaal. Je hoeft niet zelf naar de winkel, zeker met speciaalzaken zit er niet altijd iets direct in de buurt. En met producten voor waterbehandeling koop ik het liefst grote verpakkingen zodat je er dan lang mee vooruit kunt. Alleen dan sjouw je dus ook enorm met die grote zware dozen. Daarom is online bestellen ideaal. Ik was dan ook erg blij dat ik Aquafinesse gewoon in de webshop van Bodyfit kan bestellen. We hebben hier ook onze jacuzzi gekocht dus ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. In de webshop bestel ik dan ook vol vertrouwen. En mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even bellen. Ik vind het zelf geruststellend om te weten dat er nog een gespecialiseerd bedrijf achter zit die heel veel verstand hebben van alles op het gebied van wellness.

Spa

Veilig bestellen en betalen

Ik bestel bij Bodyfit altijd een verpakking Aquafinesse. Hierin zitten 2 flessen vloeistof, een dispenser, reinigingstabletten en een maatbeker. Met een verpakking kan ik ongeveer 5 maanden vooruit maar dat is ook afhankelijk van de grootte van je spa en het verbruik. Het wordt altijd supersnel geleverd en betalen gaat eenvoudig en veilig met iDeal. En boven de € 75,00 is de bezorging helemaal gratis.

Tags: