LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

Burn out behandeling ondergaan

Jan-Willem 5 september 2017
Share

Een burn out behandeling is heel verstandig om te ondergaan wanneer jij niet meer lekker in je vel zit. Uit ervaring kan ik spreken dat jij goed naar jouw lichaam moet luisteren. In deze tijd komt er veel op je af en soms kan het zijn dat jij deze druk niet meer aan kunt. Bij was het zo dat mijn relatie niet meer lekker liep. Daardoor liep ik op privé gebied heel veel stress op. Op mijn werk had ik net een nieuw project waar ik veel tijd aan moest besteden. Eigenlijk kon ik dat op dat moment niet echt aan en dat hebben de collega’s om mij heen geweten. Ik was niet heel erg vriendelijk en viel snel tegen hen uit.

Burn out behandeling

Weer helemaal in balans

Mijn leidinggevende had dit al snel in de gaten en herkende de klachten die ik vertoonde. Tijdens een goed gesprek legde ik mijn situatie uit. Zij had hier veel begrip voor en gaf mij het advies om hulp te zoeken. Zij gaf mij de tip om eens contact op te nemen met het bedrijf: Agalef. Zij bieden een uitgebreid programma aan waar veel wordt gepraat, gevoeld en gedacht. Je krijgt tijdens deze behandeling meer inzicht en handvatten. Ik heb er heel erg veel gehad aan de burn out behandeling van dit bedrijf.

Tags:

Volgende