LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

D Mannose

Jan-Willem 7 december 2018
Share

D Mannose is een voedingssupplement die zorgt dat jouw blaas en urinewegen schoon blijven. Dit product bestaat uit suikers die gewonnen zijn uit mais. Al met al een product die heel veel kan betekenen. Bovendien is dit te verkrijgen via de website van de Broeders Gezondheidswinkel. Hier is een zeer groot assortiment te vinden waaruit jij een keuze kan maken. Voordeel is dat je hiervoor niet de deur uit hoeft te gaan. Bovendien kan een bestelling,mits voor 14.00 uur en voorradig, de volgende dag al in huis zijn. 

D Mannose online kopen

Vanaf het moment dat ik deze gezondheidswinkel online heb gevonden, heb ik hier al regelmatig een bestelling gedaan. Veel producten die ik hier heb gekocht zijn op homeopathische basis en daar ben ik een enorme voorstander van. Wat ook erg leuk is om hier te vertellen, is dat er een soort spaarsysteem is. Zodra je een bestelling hebt gedaan, krijg je voor 
per bestede euro 1 spaarpunt. Heb je in totaal 100 punten, dan kan je deze inleveren bij de volgende bestelling. Hiervoor krijg je €5,- korting op de rekening. Aangezien ik hier al meerdere producten heb besteld, is mijn spaarsaldo al flink opgelopen. De volgende keer ga ik deze inleveren en krijg dan deze korting. 

Wil jij meer weten over deze winkel en het assortiment wat hier te vinden is, neem dan een kijkje op deze website. Bovendien kan je nog een extra 5% korting krijgen, als jij je aanmeld op de nieuwsbrief. 

Tags: