LADEN

Typ om te zoeken

Uncategorized

De beste online lintjeswinkel van dit moment

Jan-Willem 15 maart 2020
Share

Op zoek naar een online lintjeswinkel waar je alles kunt bestellen op het gebied van linten en dergelijken? In dat geval hebben we een aanrader voor je: Lintjeswinkel XL. Eigenlijk geeft de naam het al aan: dit is een winkel waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Bovendien is het assortiment groot, zodat de kans nagenoeg 100% is dat je vindt wat je zoekt. Vooral voor bedrijven kunnen linten een interessante optie zijn. Het is een uitstekende manier om je bedrijf, slogan of een nieuw product te promoten. Interesse? Lees dan snel verder wat Lintjeswinkel XL voor je kan betekenen.

Lintjeswinkel: help je bedrijf vooruit

Alhoewel consumenten natuurlijk meer dan welkom zijn om linten te bestellen bij Lintjeswinkel XL, is deze site vooral interessant voor bedrijven en instanties die linten in bulk willen aanschaffen. Hierbij heb je de keuze om per meter of per rol te kopen. Rollen kunnen variëren qua lengte. Zo zijn er rollen van 22 meter, maar ook rollen van 91 meter. Ieders behoefte kan voorzien worden. Hierbij heb je de keuze uit een groot assortiment bestaande uit diverse soorten en maten. Ook qua kleur kan er een hoop gevarieerd worden. Van pimpelpaars tot basic wit, alles is mogelijk.

Naast de standaard linten is het goed mogelijk dat je een lint wilt voorzien van je eigen opdruk. Maatwerk is mogelijk via de site van Lintjeswinkel XL. Zo kun jij jouw logo, bedrijfsnaam of slogan laten drukken op een lint. Deze kun je vervolgens per meter of per rol bestellen. Handig om uit te delen en je bedrijf te promoten. Hoe meer je koopt, hoe hoger de korting zal zijn. Koppel dit aan de voordelige klantvoorwaarden, en je snapt wel waarom velen Lintjeswinkel XL als de beste lintjeswinkel van dit moment zien.