LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

De natuur in trek

Redactie 28 september 2022
Share

Natuurlijke producten worden steeds populairder. Ze zouden beter zijn voor mens en milieu. En dus worden een hoop spullen vervangen door een natuurlijke variant. Zo komt ook natuurlijke gezichtsverzorging steeds meer op. Vegan gezichtsverzorging van IK Skin Perfection is voor degenen die het gebruiken erg belangrijk. Het gaat immers om je huid en je gezicht, twee dingen waar veel mensen zich erg mee bezig houden. Gelukkig is natuurlijke gezichtsverzorging vaak dan ook goed voor je huid. Al is de verzorging prijziger dan andere door het gebruik van andere grondstoffen en waarschijnlijk meestal meer aandacht voor het milieu. Je krijgt dan ook wel waar voor je geld als je het uit wil en kan geven.

Planten en oliën voor de verzorging

Oliën werden al door de oude Grieken als een gek gebruikt voor de huid. De huid werd er zacht en stralend van, het doel dat wij nog steeds hebben met onze gezichtsverzorging. Logisch dus dat we oliën gebruiken voor de verzorging van onze huid. Al wordt olijfolie nog niet zo veel toegepast in verzorgingsproducten, wat bij de oude Grieken wel zo was, zijn andere plantoliën zeer in trek. Aloë vera wordt ontzettend veel gebruikt en ook amandelolie, kokosolie en avocado olie zijn populair in natuurlijke verzorgingsproducten. Oliën houden de huid dan ook glad, soepel en glimmend en hebben een voedende werking.

Een natuurlijke routine voor je huid

Vegan gezichtsverzorging van IK Skin Perfection is niet het enige wat natuurlijker kan dan het nu vaak is, ook make up is vaak onderwerp van debat op het gebied van natuurlijke ingrediënten. Make up bevat vaak chemicaliën en deeltjes plastic die helemaal niet goed zijn voor je huid. Daarom zijn veel mensen voorstander van natuurlijke make up. Daarnaast is het ook beter voor je verzorgingsroutine als de producten die je door de dag heen gebruikt goed op elkaar aansluiten. Dat zou dus inhouden dat je voor je make up, reiniging en verzorging natuurlijke producten gebruikten met ingrediënten die een complimenterende werking hebben.