LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

De pedicure voor diabetes

Jan-Willem 14 augustus 2017
Share

Sinds een paar jaar ga ik naar de pedicure voor diabetes. Helaas is een paar jaar geleden bij mij deze rot ziekte geconstateerd. Op dat moment stort de wereld om mij heen totaal in. Meteen eraan denken wat ik wel en niet meer mag eten. Ook mijn levensstijl moest drastisch veranderd worden. Zo was het niet elke avond meer bank hangen met een zak chips op schoot. Nee nu moest ik minstens een paar keer per week flink gaan bewegen om in ieder geval een paar kilo kwijt te raken. In het begin is dat moeilijk, maar naarmate ik ermee heb leren leven is het best wel fijn.  pedicure voor diabetes

Gezonde voeten

Een belangrijke reden is om je voeten goed gezond te houden. daarom ga ik een paar keer per jaar naar de pedicure voor diabetes. Je moet wel naar één gaan die speciaal voor deze doelgroep een opleiding heeft gevolgd, vooral omdat het belangrijk is dat een behandeling zeer secuur en goed moet worden uitgevoerd. Elk kloof moet met zorg worden behandeld, anders heb je binnen een mum van tijd hier heel veel problemen mee. Gelukkig weet Ineke van Limburg hier meer vanaf en kan jou hier bijzonder goed mee helpen. 

 

Tags: