LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

Een goede pedicure nabij Rijsenhout

Jan-Willem 31 juli 2017
Share

Al een tijd geleden heb ik te horen gekregen dat ik diabetes heb en hierdoor was ik op zoek naar een goede pedicure nabij Rijsenhout en omgeving. Zodra je deze diagnose heb gekregen is het verstandig om jouw voeten goed in de gaten te houden. De kleinste wondjes kunnen tot hele ernstige gevolgen leiden. daarom heb ik meteen aan de bel getrokken en hier een professioneel voor ingeschakeld. Een voordeel is dat deze aan huis komt en ik dus geen halsbrekende toeren hoef te ondergaan om daar te komen. Doke van der Ben is gediplomeerd en de juiste persoon waar jij je voeten lekker kan laten behandelen.  pedicure Rijsenhout

Goede behandeling aan huis

D’oke zoals zij haar praktijk noemt, is een zeer ervaring pedicure nabij Rijsenhout en heeft altijd haar spullen bij zich om een behandeling uit te voeren. Zo knipt zij mijn nagels, verzorgt mijn voeten goed en haalt eventuele likdoorns weg. Daarna worden mijn voeten goed ingesmeerd met een lekkere zalf. Altijd wanneer zij weer eens een keer langs is geweest, heb ik weer voetjes om trots op te zijn.

Mocht jij ook last hebben van jouw voeten, of welke reden dan ook. Neem contact op met deze praktijk en ervaar het genot om weer lekkere frisse voetjes te hebben.

 

 

Tags: