LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Ervaar het zelf op Mentaalbeter.nl

Jan-Willem 27 maart 2014
Share

Ervaar het zelf op Mentaalbeter.nl

mentaalbeter
Toen mijn ouders me op de website Mentaalbeter.nl wezen, was ik in eerste instantie volkomen verrast en verbaasd, sterker nog, ik was uit het lood geslagen. Zij waren namelijk de laatsten van wie ik verwacht had dat ze me ooit serieus zouden nemen en overigens de mensen die mij het meeste pushten in nou juist de richting waar ik moeite mee had. Zij waren degenen bij wie ik mezelf het meest tegenkwam, op een nare manier, en door wie ik geconfronteerd werd met mijn onkunde mee te draaien in deze maatschappij. Achteraf blijkt dat mijn ouders wel degelijk op zoek zijn gegaan naar antwoorden toen hen duidelijk werd dat ik nou eenmaal anders in elkaar zit dan hoe zij en hoe mijn broers en zussen in elkaar zitten. Het is hun proces geweest het niet als een afwijking te zien maar als iets wat voor mij, met mijn capaciteit en de bedrading van mijn hersenen, normaal is. Lijken op mijn familie is voor mij altijd een enorme strijd geweest, eentje waarin ik het voor mijn gevoel altijd aflegde tegen de wereld. Via Mentaalbeter.nl hebben mijn ouders een praktijk voor mij gevonden waar de moeilijkheden tenminste worden erkend en onder ogen gekomen. Op die manier wordt het voor eenieder wat acceptabeler, totdat we er uiteindelijk allemaal vrede mee zullen hebben. Die dag komt steeds dichterbij! Daarom kan ik iedereen in dezelfde situatie aanraden eens op de website Mentaalbeter.nl te kijken en het zelf te ervaren.