LADEN

Typ om te zoeken

Fysiotherapeut

Goed geholpen door de Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal

Jan-Willem 21 maart 2018
Share

Wat was ik blij met de geweldige hulp van Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal. Al een tijd liep ik met vreselijke pijn in mijn heup. Elke stap die ik maakte straalde uit naar mijn benen. Volgens de huisarts kon het te maken hebben met een hernia, maar foto’s hebben niets uitgewezen. Meteen kreeg ik te horen dat hier niets aan te doen was en ik maar een pijnstiller moest nemen als de pijn erger werd.

De ene dag had ik er meer last van dan de andere. Maar om hier zo mee verder te moeten leven, dat zag ik beslist niet zitten. Daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar een manier om deze pijn te kunnen onderdrukken. Via het internet kwam ik verschillende mogelijkheden tegen, ééntje daarvan sprak mij bijzonder aan en heb daar meteen een afspraak gemaakt. Fysiotherapie De Ellekoot

Een afspraak bij Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal

Gelukkig dat je tegenwoordig geen verwijskaart meer nodig hebt om naar een therapeut te gaan. Je kan nu zelf meteen een afspraak maken en dat scheelt veel tijd en geld. Nadat mijn huisarts mij verteld had niets voor mij te kunnen doen, heb ik een afspraak bij de Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal gemaakt.  De eerste afspraak was meteen om kennis te maken en er werd gekeken wat er aan de hand kon zijn. Nadat ik een paar oefeningen had gedaan kwam de therapeut er al achter dat er een spier bekneld zat. Waarschijnlijk door overbelasting of een verkeerde beweging gekomen.

Nadat de therapeut mij een goede massage had gegeven en een paar oefeningen voor thuis voelde ik de pijn al een stuk minder. Wat ben ik blij dat ik hier een afspraak had gemaakt, anders zat ik nu op de stoel met de nodige pijnstillers in mijn lijf. Meer weten over de behandelingen hier bij deze fysiotherapeut, kijk dan op de website. Goed geFysiotherapie De Ellekootholpen door de Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal

Tags:

You Might also Like