LADEN

Typ om te zoeken

Fysiotherapeut

Fysiotherapie Heemstede staat klaar voor elke blessure

Jan-Willem 31 mei 2022
Share

Heb je met voetbal, hockey of een andere sport een spierblessure opgelopen tijdens een training of wedstrijd dan is dit uiteraard frustrerend. Je wilt namelijk het liefste gewoon op het veld staan om lekker te voetballen, maar het is belangrijk dat je goed herstelt van deze blessure. Wanneer deze blessure niet vanzelf overgaat, is het goed om een fysiopraktijk te gaan. Je kunt hierbij denken aan fysiotherapie Heemstede. Hier wordt je blessure goed bekeken en zo kan er vervolgens een plan gemaakt worden om deze zo snel mogelijk te behandelen. Zo kan je binnen de kortste keren weer op het veld kunt staan en alles geven.

fysiotherapie Heemstede

Technieken

Het verschil tussen de fysio van vroeger en nu is erg veranderd. Dit komt vooral door de technieken die tegenwoordig gebruikt worden. Zo zijn moderne technieken die tegenwoordig gebruikt worden: echografie, dry needling, orthoxpert en podologie. Deze technieken worden ook toegepast bij fysiotherapie Heemstede. Wanneer je hier met pijn, blessure of bewegingsklachten komt, is de kans groot dat deze verholpen worden met een van deze nieuwe moderne technieken. Samen met deze technieken wordt er uiteraard ook een herstelplan opgericht waarmee je dus goed en snel kunt herstellen om zo weer de oude te worden.

Niet alleen fysio

Bij de meeste fysiopraktijken kan je niet alleen voor de fysio hierheen. Zo kan je in de meeste gevallen ook bij de fysio fitnessen. Dit komt omdat in de meeste gevallen een fysio in een sportschool zit. Of een fysiopraktijk zoals fysiotherapie Heemstede heeft een eigen fitness zaal bij de praktijk. Het fijne hieraan is, is als je een keer last krijgt van bijvoorbeeld een spierblessure je in een vertrouwde omgeving bent en hier gemakkelijk vragen kunt stellen over je lichaam. Mocht er dan echt iets aan de hand zijn dan kan je snel een fysio daar bereiken.