LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Geholpen door Fysio Claessens van de Rijt

Jan-Willem 20 maart 2019
Share

Wees welkom bij Fysio Claessens van de Rijt! Klachten in het lichaam zit niemand op te wachten. Wanneer je hier geen gehoor aan geeft, dan worden de klachten alleen maar erger. Zo erg dat je op de bank of in bed komt te liggen en dat zou zonde zijn. Hierdoor raad ik je het aan om tijdig een oplossing te gaan zoeken.

Het vinden van de juiste Fysio is van belang. Hij of zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een geschikt stappenplan op te maken. Deze plan van aanpak zal ervoor zorgen dat de klachten zullen verminderen. Je zit er immers toch niet op te wachten om hier continu mee te blijven rondlopen lijkt me?

Schakel Fysio Claessens van de Rijt in

Zelf had ik ook al een paar dagen onwijs veel last van mijn rug. Bij iedere beweging rolde de tranen over mijn wang heen. Zo erg dat ik geen houding meer wist te hebben en daar graag verandering in wilde hebben. Uiteindelijk ben ik bij de huisarts geweest en hij had mij direct doorverwezen naar de fysio. Hier liet ik natuurlijk geen gras over groeien waardoor ik diezelfde middag al bij de fysio was. Tot mijn grote verbazing pakte zij het ook meteen op en werd de behandeling gestart. Hieruit bleek dat ik niet goed in de houding stond tijdens het verrichten van de werkzaamheden.

Tags:

You Might also Like