LADEN

Typ om te zoeken

Zorgverzekering

Geld besparen

Jan-Willem 27 januari 2015
Share

Na de economische crisis enkele jaren geleden, werd het steeds moeilijker voor gezinnen om het hoofd boven water te houden. Dat geldt zelfs voor huishoudens met twee inkomen! http://www.ziektekostenverzekeringvergelijken.net/ kan dan goed van pas komen!

Mijn man en ik werken allebei, maar met de vele kosten die we elke maand betalen moeten, wordt het er niet gemakkelijker op. Omdat we beiden boven het minimum uitkomen, krijgen we echter geen huurtoeslag, en ook geen andere toeslagen. Wij betalen bijna 300 euro voor de ziektekostenverzekering, en dat is niet niks! Als we dit bedrag een beetje naar beneden zouden kunnen schroeven, dan zou dat veel schelen.

slide-1

Het gesprek met mijn vriendin

Een van mijn beste vriendinnen kwam laatst op bezoek en liet me weten dat ze dit jaar van verzekeraar is veranderd voor haar ziektekosten. De meeste mensen denken er niet aan om dit te doen, omdat dit zou betekenen dat ze weer zouden moeten overstappen. Natuurlijk kosten de meeste verzekeringen veel, maar de meeste mensen accepteren dit gewoon en denken er verder niet aan. Mijn vriendin doet dit niet. Zij wilde besparen omdat ze al zoveel kosten heeft, en heeft dit ook stapsgewijs gedaan.

image_153

Ze liet mij toen weten dat zij met behulp van http://www.ziektekostenverzekeringvergelijken.net/ een nieuwe verzekering heeft gevonden. Ze bespaart nu maar liefst 50 euro per maand. Voor veel mensen is dit wellicht niet genoeg, maar bedenk wel dat dit 600 euro per jaar is! Dat is een flink bedrag waar je toch heel wat mee kunt doen.

Ik ben toen zelf ook naar http://www.ziektekostenverzekeringvergelijken.net/ gaan kijken, en zag gelijk dat ook wij flink konden besparen op onze verzekering. Mijn man ging ermee akkoord en we waren nog net op tijd om voor 2015 over te stappen. Alles werd voor ons geregeld. Ideaal!

Tags: