LADEN

Typ om te zoeken

cursus

Heb jij angst om te reanimeren?

Jan-Willem 28 juni 2017
Share

Kennis opdoenAngst om te reanimeren

Angst om te reanimeren is iets wat heel veel mensen hebben. Daarom is het raadzaam om eens in de zoveel tijd een cursus te volgen. Daarin krijg jij heel veel uitleg over de verschillende dingen die erbij komen kijken. Ook krijg jij daarbij feedback op de techniek die je toepast, waardoor jij meer vertrouwen krijgt in jouw eigen kunnen. Zelf heb ik een tijdje terug een ehbo cursus gevolgd en heb ik ook al deze dingen aangeleerd gekregen. Daarnaast weet ik nu ook hoe ik een aed moet gebruiken en daar ben ik voornamelijk heel erg blij mee. Deze hangen namelijk op heel veel plekken door het hele land en in grotere gebouwen. Deze zijn een stuk effectiever dan het handmatig uitvoeren, omdat zij een aantal schokken toedienen. Wel is het nodig om de stickers daarvoor op de juiste plekken te plakken. Wanneer dit niet goed gebeurt, gaat de effectiviteit meteen achteruit.

Angst om te reanimeren

Kijk hier eens

Voorheen had ik ook een angst om te reanimeren, maar die is nu helemaal wel. In de toekomst wil ik graag ook nog mijn diploma in de bhv halen, want dat lijkt mij heel erg leuk. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je hierdoor sneller een baan krijgt, want het staat ook heel erg goed op jouw cv. Mocht jij hier meer informatie over willen, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen op de website van G4s. Hier kun jij alles vinden over de verschillende dingen die zij jou te bieden hebben.

Tags:

You Might also Like