LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Heupprothese behandelen bij Helios klinieken

Jan-Willem 30 december 2019
Share

Een Heupprothese is een vervelende aandoening, je hebt last van dagelijkse activiteiten  waar je eerder nooit last van hebt, bewegen in het algemeen wordt moeilijker en soms ook pijnlijker. Je hoopt natuurlijk niet dat je heup nergens serieus last van heeft of gaat krijgen, want hierdoor krijg je met  dagelijkse activiteiten zoals stofzuigen, schoonmaken of zelfs bukken om iets op te pakken steeds meer moeite. Niemand wilt dit natuurlijk, maar als dit dan wel voorkomt, dan kan Helios klinieken jou helpen.

Wie of wat is Helios klinieken?

Helios klinieken is een ziekenhuisketen dat meerdere specialismen heeft, een aantal hiervan zijn bijvoorbeeld: Anesthesie en pijnbestrijding, Cardiologie en cardiochirurgie, Chirurgie, Dermatologie, Diabetologie, Gastro-enterologie, Gastro-enterologie en nog veel meer van die lastige termen. Helios klinieken heeft dus veel specialismen en dit mag ook wel met de verschillende ziekenhuizen verspreid over de wereld. Alle kennis en informatie wordt gedeeld tussen de verschillende ziekenhuizen, zo wordt de kennis over de verschillende ziektes en aandoeningen steeds groter en zo kan dit alles ook beter behandelt worden.

Wat is een Heupprothese en wat kan je er aan doen?

Een heupprothese is een vervelende aandoening waar je soms niks aan kan doen, het kan erg hinderend zijn in sommige gevallen en is altijd wel in een geval hinderlijk. Een versleten heup heeft meerdere symptomen waaronder:

  • Het kraken van je heupgewricht
  • Je beweging is vrij beperkt en dit neemt steeds meer af
  • Stijfheid
  • Pijn bij het op- en aflopen van de trap
  • Minder spierkracht in met name, het bovenbeen
  • Last van je lies hebben
  • Buigen en bukken waarbij je je heup gebruikt

Zoals je ziet zijn dit aardig wat symptomen, misschien kan je je dan ook wel voorstellen dan deze verschillende symptomen erg tegen kunnen zitten in het dagelijkse leven.

Tags:

You Might also Like