LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

HIV testen

Jan-Willem 2 december 2019
Share

Het kan zijn dat u in de afgelopen periode een bijzonder iemand hebt ontmoet. Dit kan op vakantie zijn maar ook gewoon om de hoek bij de supermarkt. Na een speciale connectie hebben jullie samen de lakens gedeeld. Dit is natuurlijk een fantastische ervaring en hopelijk zijn zowel u als de desbetreffende partner in volledige gezondheid. Helaas hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Het hebben AIDS hoeft niet altijd te voelen of te zien zijn. Het zou dus zo kunnen dat de gelukkige wederhelft bijvoorbeeld HIV heeft maar dit verzwegen heeft omdat hij of zij zich schaamt.

HIV onderzoek

Hoewel het begrijpelijk is dat iemand zichs chaamt om een dergelijke ziekte maakt het niet goed dat deze levensbedreigende ziekte zomaar overgedragen kan worden zonder dat u hier van af wist. Nog erger nog, het kan ook zo zijn dat u zelf een drager bent maar hier niet van op de hoogte bent. Zo kunt u tientallen slachtoffers maken terwijl u er geen eens van op de hoogte bent. Dat is de reden dat instihivtest.com begonnen is met het verkopen van HIV test pakketten. HIV testen is zo gedaan en biedt geen gevaren.

Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog een HIV test pakket. Voor slechts 4,95 euro kan u er op vertrouwen dat het anoniem bezorgd wordt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over wat de buren wel niet zouden denken.

Testen

Voor iedereen

Het is eigenlijk bizar dat er zolang een taboe heeft gestaan op het HIV testen. HIV wordt namelijk, vooral vanuit vroeger, geassocieerd met homoseksuelen. Hoewel dit natuurlijk vandaag de dag bijna helemaal verdwenen is zijn er nog steeds mensen met beperkte vooroordelen. Hier wilt u natuurlijk niet mee geconfronteerd worden. Waar een tiental jaren terug een HIV test nog niet mogelijk was kunt u die nu zo via de brievenbus ontvangen. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van uw eigen staat van zaken voordat u een fysiek avontuur aangaat met een dergelijke partner.

Tags: