LADEN

Typ om te zoeken

Hernia

Hulp voor een Hernia!

Jan-Willem 10 februari 2015
Share

Een hernia is erg vervelend en het kan er zelfs voor zorgen dat mensen niet meer kunnen werken. Dit was helaas ook het geval bij een goede vriend van mij, op een dag had hij enorme last van zijn rug en vroeg hij zich af wat dit was. Hij kwam naar mij toe en vertelde dat hij erg veel pijn in zijn rug had. Hij weet dat ik er best veel vanaf weet en dat ik hem kon helpen. Ik wist eigenlijk al meteen wat hij had had. Ik heb hem verteld dat hij zich moest laten onderzoeken en dit heeft hij dan ook gedaan. Uit het onderzoek kwam dat hij een hernia had en hier zat hij best erg mee. Hij was bang dat hij niet meer kon sporten en werken. De pijn werd steeds erger en de angst ook, daarom besloot ik hem te helpen. Ik ben op het internet gaan zoeken naar een website waar ze mensen kunnen helpen met deze ziekte. Ik kwam toen uit bij Herniakliniek. Op deze website staan erg veel handige tips en je kan zelfs met een werknemer bellen.

Erg blij met de hulp

Ik vertelde dit meteen aan mijn vriend en hij was hier erg blij mee. De tips die op de website staan werken goed en hij heeft al een stuk minder pijn. Als de tips toch niet goed helpen kan hij zich bij de herniakliniek laten opereren.

Tags: