LADEN

Typ om te zoeken

Tandarts

Kies voor een goede tandarts in Eindhoven

Jan-Willem 11 september 2019
Share

Heb je een tandarts in Eindhoven nodig? Dan ben je bij PC2 Tandartsen aan het juiste adres. De tandartsen van PC2 Tandartsen zijn vakkundige professionals die het beste weten te doen om jouw gebit mooi en gezond te houden. Heb je echt ervaren tandheelkunde nodig in Eindhoven? Kom dan binnen bij de tandartsenpraktijk van PC2 Tandartsen.

Makkelijk te bereiken

Als je een goede tandarts in Eindhoven zoekt, dan wil je dit omdat deze dan makkelijk te bereiken is. Als Eindhovenaar kun je eenvoudig de tandartsenpraktijk van PC2 Tandartsen bereiken, waarbij het niet uitmaakt of je met het openbaar vervoer gaat of dat je eigen vervoer hebt.

De praktijk is gelegen aan de P.C. Hooftlaan op nummer 2, postcode 5611 NV in Eindhoven, vlakbij het Van Abbenmuseum en het park van het Anne Frankplantsoen. Wanneer je de praktijk bezoekt moet je naar de derde etage van het gebouw gaan. De praktijk ligt aan een lange weg en er is genoeg parkeergelegenheid vlakbij de tandartsenpraktijk, waardoor je eenvoudig met je auto kan komen. 

Ga je met de bus, dan heb je uit vele verschillende bussen de keuze. Er zijn twee haltes die vlakbij de tandartsenpraktijk staan, namelijk die van de P.C. Hoofdlaan zelf en die van de Keizersgracht. Bij beide haltes stoppen veel verschillende bussen, waardoor je er met de bus die voor jou het beste uitkomt kan komen. Daarbij stoppen veel van deze bussen bij beide haltes, waardoor je ,mocht je je stop missen, je door kan naar de volgende en je even ver hoeft te lopen naar de praktijk als vanaf de andere halte.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken om bij deze tandarts in Eindhoven te kunnen komen voor een gesprek? Dan kan je dit doen via zowel het telefoonnummer 040-2930399 als door te mailen naar receptie@pc2-tandartsen.nl. De praktijk is iedere doordeweekse dag geopend vanaf 8 uur ’s ochtends, dus je hebt voldoende tijd om een afspraak in te plannen. Je kan zelfs buiten openingstijden bellen als je een spoedgeval hebt. Gebruik hiervoor wel het speciale noodnummer 0900-5347745.