LADEN

Typ om te zoeken

Mens en gezondheid

Maak zakelijk telefoneren eenvoudiger

Jan-Willem 24 juni 2022
Share

Een vaste telefoon wordt tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar in de professionele wereld gebruikt. Hier is het namelijk heel handig om een vast nummer te hebben dat enkel voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Echter hebben steeds meer mensen de voordelen van een cloud ervaren. Wist je dat dit ook binnen de telefonie mogelijk is? Dit wordt ook wel cloud telefonie genoemd. 

cloud telefonie

Voordelen cloud telefonie

Binnen de cloud telefonie hoef je geen investeringen meer te doen in installatie of de hardware. Bovendien betaal je per gebruiker per maand, waardoor je nooit teveel betaalt. Een ander voordeel is dat je onbeperkt en eenvoudig kunt schakelen en onderling gratis kunt bellen. Je kunt overal gebruikmaken van openbare WiFi. Er zijn verschillende aanbieders die het mogelijk maken om telefonie middels de cloud te laten verlopen.

Werk waar en wanneer je maar wil

Je kunt zowel via vaste telefoon als met mobiel integratie bellen via de cloud. Ook is het mogelijk om het eventueel te koppelen aan andere programma’s. Door middel van bellen via de cloud kun je werken wanneer en waar je maar wil. Het is eenvoudig om de telefoon door te laten schakelen naar één of meerdere collega’s, of naar jezelf. Komen er collega’s bij of vallen er collega’s weg? Dan kun je per maand het abonnement aanpassen. Je betaalt dus enkel voor wat je daadwerkelijk gebruikt. 

Vorige bericht
Volgende bericht