LADEN

Typ om te zoeken

Uncategorized

Mijn huidverjonging laat ik verzorgen door eliminstituut.nl

Jan-Willem 16 december 2014
Share

Ik had het laatst over rimpels en huidverjonging met een goede vriendin van me. Het mondde uit in een discussie over de vraag of je oud wilt worden met rimpels. Je hebt namelijk veel vrouwen die rimpels voor lief nemen, zo ook mijn vriendin. Maar er zijn ook mensen die het verschrikkelijk vinden en hier graag iets aan willen laten doen. Tot die laatste categorie behoor ik. Ik zit zelf niet zo met het ouder worden. Ik smeer elke morgen en avond een crème op mijn huid, maar ik zal niet zo snel later mijn rimpels laten verwijderen door middel van een chirurgische ingreep. Dan maar liever oud worden met rimpels. Want je kunt er ook mooi uitzien met rimpels. Totdat een vriendin me wees op Elim Instituut. Als het moment zich voordoet zal ik zeker een afspraak inplannen. Maar vooralsnog hoef ik er niet terecht om iets te laten doen aan mijn eventuele rimpels of verslapping.

rimpels-of-verslapping elim-instituut-transparant

Ik zal natuurlijk wel mensen, die met rimpels of verslapping te maken hebben, een consult en behoeve van huidverzorging bij Elim Instituut aanraden.

Volgende