LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Op zoek naar een au pair in Amsterdam

Jan-Willem 31 januari 2017
Share

au pair zorg

Au pair gevonden

Een tijdje geleden liet ik jullie weten dat wij op zoek waren naar een au pair in Amsterdam. Voor mijn oma leek het inzetten van een au pair in Amsterdam het beste idee. Zo kon zij de zorg krijgen die zij nodig heeft om gemakkelijk door het leven te gaan. Uit eindelijk zijn wij na enkele tips bij Uw ZorgCompaan uitgekomen! Zij zetten zich in voor de beste zorg. Ook om au pairs te koppelen aan cliënten. Het fijne daaraan is dat de au pairs al helemaal gescreend en ‘goedgekeurd’ zijn. Zij hebben een relevante geschiedenis in het werk en zijn bevoegd tot de verschillende vormen van zorgverlening. Zo hebben wij een dame gevonden die bij mij oma wilde inwonen en alles voor haar doet om het makkelijk te maken. Zoals persoonlijke verzorging, verpleging en dagbesteding. Maar ook enkele kleine huishoudelijk werkzaamheden neemt zij op zich. Het is de ideale oplossing om de laatste jaren van mijn oma fijn te maken!

au pair zorg

Prettig vorm van zorg

Nu de thuis zorg ook echt in huis zit bij mijn oma, weten wij dat er 24 uur per dag iemand is die voor mijn oma kan zorgen. Natuurlijk heeft de au pair ook wel eens vrije tijd, maar dan zorgen wij voor andere hulp bij mijn oma. Of wij gaan natuurlijk ook wel eens zelf langs. Het is prettig om te zien dat mijn oma zo goed behandeld wordt en het naar haar zin heeft met de vrouw die nu bij haar werkt als au pair! Ik had niets beters kunnen wensen.

Tags:

You Might also Like