LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Populaire urn thema’s; de traan urn

Jan-Willem 10 juni 2016
Share

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de traan urn; Een urn thema waarbij het verlies van de nabestaanden dat gepaard gaat met het afscheid nemen van een geliefde dierbare centraal staat.

logo (5)

Er is wellicht geen passender symbool dan de traan in het geval u afscheid moet nemen van een dierbare persoon in uw leven. De traan is dan ook een populair thema binnen de vormgeving van, maar ook decoratie van urnen. De traan staat voor verlies, pijn, maar eventueel kan de traan ook staan voor spijt. Bijvoorbeeld woorden die nooit uitgesproken zijn, of juist woorden die men niet meer terug kan nemen. Een traan urn staat prachtig symbool voor het verdriet & de pijn bij het afscheid nemen van een dierbare en het verdriet & de pijn die men voelt tijdens het rouwproces. De traan is dan ook een sprekend symbool, dat binnen diverse soorten centraal staat voor de vormgeving van mooie urnen. Traan urnen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten, afmetingen, kleuren en materiaalsoorten. Populair zijn de metalen traan urnen van messing, maar er zijn ook prachtige keramische urnen in de vorm van een traan verkrijgbaar, eventueel in combinatie met bijv. een hartvorm.teardrop-urnen

Over UitvaartUniq.nl.

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Urnen bij UitvaartUniq.nl; Uniek, Persoonlijk en Eerlijk geprijsd. Daarnaast vindt u bij ons ook assieraden en grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie traan urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Tags: