LADEN

Typ om te zoeken

Mode

Pupa Vamp! Mascara 100 Extra Black

Jan-Willem 20 december 2018
Share

Pupa is de trotse eigenaar van veel verschillende producten, waaronder de Pupa Vamp! Mascara 100 Extra Black. Deze mascara van Pupa is revolutionair door de combinatie van de formule, het borsteltje, de kleur en het resultaat. De mascara komt naast de kleur 100 Extra Black ook in de kleuren Amethyst Violet, Electric Blue, Deep Night en Chocolate Brown. Tijdens het dragen van de mascara merk je een prettige draagcomfort waar je de hele dag van kan genieten. Ook wanneer je gevoelige ogen hebt kan je deze mascara gebruiken. Contactlensdragers kunnen zonder problemen deze mascara aanbrengen en verwijderen, zonder dat het irriteert of schade achterlaat.

Formule

De exclusieve formule in de Pupa Vamp! Mascara 100 Extra Black is een speciale mix van waxen en een vamp full polymer. Deze mixen werken goed samen voor een prachtig effect. De formule bestaat uit plantaardige wax, natuurlijke wax en synthetische wax. Deze waxen samen zorgen voor een film-vormend bestanddeel, waardoor de mascara extra lang blijft zitten en geen vegen achterlaat. Ook maken deze waxen een rijke, romige textuur met modellerende krachten. Je wimpers blijven flexibel en zijn heerlijk zacht.

Borsteltje

Deze mascara heeft een innovatieve borstel. De vorm van het borsteltje is een zandloper, waardoor zelfs de kortste wimpers omhult kunnen worden. Ook is het borsteltje zacht en extra dik. Je laat de perfecte hoeveelheid achter op je wimpers en ziet bij de eerste applicatie al resultaat.

Kleur

De kleur van de mascara geeft je wimpers een waanzinnige look. De mix van Carbon Black en Ultra Marines geven deze diepe, zwarte kleur. Carbon Black geeft je wimpers direct een extra zwarte kleur. Ultra Marines geeft je wimpers diepte. Hierdoor creëer je een prachtig effect voor je wimpers.

Resultaat

Het resultaat na het gebruik van de Pupa Vamp! Mascara 100 Extra Black is buitengewoon opvallend en onweerstaanbaar. Je krijgt een valse wimper effect zonder dat je valse wimpers hoeft te gebruiken. Je wimpers zien er dikker en voller uit. Na elke applicatie zie je dat je wimpers er voller uitzien.

Verpakking

De buitenkant van de Pupa Vamp! Mascara 100 Extra Black heeft een zilveren kleur met een glanzende huls. Door het Vamp! logo krijgt de mascara een sterke indruk. De verpakking waar de mascara in zit heeft een felle rode kleur die gelijk opvalt. Het logo van Pupa staat op de voorkant, het packshot op de achterkant en de kleur staat op de bovenkant.

Tags: