LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Quantum Touch behandeling verlicht de pijn

Jan-Willem 22 oktober 2018
Share

Met een Quantum Touch behandeling kun jij jouw klachten verminderen. Op een zeer natuurlijke wijze wordt er geleerd hoe dat jouw ademhaling hoort te zijn. In combinatie met de rest van de behandeling zul je merken dat hierdoor de klachten verminderen. Wellicht klinkt het nogal gek om te lezen, toch is het echt zo! Zelf heb ik onlangs deze behandeling mogen ondergaan en daar ben ik zeer tevreden over.

Quantum TouchDe Quantum Touch behandeling is perfect

Voor een paar weken terug begon ik te merken dat de klachten in mijn linkerknie met de dag erger werd. Het opstaan uit bed werd zelfs al een hele stap om dit te realiseren. Helaas kon de huisarts geen oorzaak vinden van het probleem en werd ik doorverwezen naar het ziekenhuis en de fysio. Ook daar hebben zij geen oorzaak kunnen vinden. Dit hield in dat ik eigenlijk met pijnstillers moest hopen dat de klachten zouden verdwijnen.

Toch had ik ervoor gekozen om zelf op het internet te gaan zoeken naar tips. Tijdens mijn zoektocht op het internet zag ik veel informatie over een Quantum Touch behandeling. Op de website van holistischcentrum-brabant.nl las ik deze informatie en dat trok mijn interesse. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kon ik zien of dat deze behandeling aan zou slaan. Ik kan je in ieder geval met trots vertellen dat het uit bed stappen totaal geen probleem meer is voor mij!

Tags:
Vorige bericht

You Might also Like