LADEN

Typ om te zoeken

Chirurgen

Schaamlipcorrectie voor een schappelijke prijs

Jan-Willem 14 maart 2016
Share

Na de bevalling van onze zoon had mijn vrouw te maken met een zeer vervelend en beschamend probleem. Tijdens de bevalling zijn haar schaamlippen verschoven waardoor haar schaamlippen wijd uit elkaar stonden. Hier voelde mijn vrouw zich hartstikke onzeker over en zodoende is zij de mogelijkheden gaan bekijken voor het verhelpen van dit probleem. Zoals gewoonlijk bekeek zij het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Nu was dit ook weer het geval want via de link schaamlipcorrectie kwam zij terecht op de website van kliniek Veldhoven.

Deze kliniek Veldhoven is een erkende kliniek met gespecialiseerde chirurgen in dienst. Deze chirurgen zijn gespecialiseerd in een labiacorrectie en het vergroten van borsten. Ook verrichten zij nog andere plastische ingrepen maar dit zijn de twee specialisaties waar de chirurgen de beste kwaliteit in leveren. Maar nu denkt u wat is een labiacorrectie? Nou dit is een correctie aan de schaamlippen waardoor de schaamlippen weer mooi gemaakt worden. Zodoende nam mijn vrouw het besluit om haar labiacorrectie te laten uitvoeren door deze kliniek!

Labiacorrectie

Goede investering!

Enkele weken na een aantal gesprekken te hebben gevoerd was het zover. Mijn vrouw ging onder het mes en enkele uurtjes laten was de ingreep voltooid. De chirurgen spraken zeer lovend over de ingreep en vertelde dat alles goed was gegaan.

Nu enkele weken verder kan ik u vertellen dat mijn vrouw weer tevreden is over haar schaamlippen. De schaamlippen zijn weer strak en ook heeft zij geen pijn meer aan haar schamlippen. Dit heeft zij allemaal te danken aan de geweldige ingreep van kliniek Veldhoven!

Pijn weg

Tags: