LADEN

Typ om te zoeken

Medisch

Wie kan je helpen bij je letselschade?

Jan-Willem 13 september 2021
Share

Wanneer je letselschade hebt opgelopen kan dit heel erg vervelend zijn. Buiten de klachten om kan je misschien niet meer werken of je dagelijkse bezigheden voortzetten. Zodra je het vermoeden hebt dat je letselschade hebt is het belangrijk dat je hier werk van maakt. Blijf er niet te lang mee lopen, dit kan namelijk tegen je gewerkt worden. Meld je dus zo snel mogelijk bij een arts. Hierdoor worden jouw klachten en eventuele uitslag opgeslagen in het systeem. Dit heb je nodig voor later. Omdat dit proces zwaar kan zijn, kan je er voor kiezen om een letselschade advocaat in armen te nemen. Hun helpen je dan met het gehele proces. Je kan bijvoorbeeld kijken naar letselschade advocaat Den Haag

letselschade advocaat den haag

Zoek bewijs

Als je letselschade hebt kan je de persoon waardoor je het hebt aansprakelijk stellen. Om dit te kunnen doen moet je wel kunnen aantonen waarom het door deze persoon komt. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet je dus jouw schade, letsel en bewijs dat het door een ander komt aan kunnen tonen. Houdt dus bij hoeveel kosten je hebt gemaakt en wie je allemaal hebt gezien of gesproken voor jouw letsel. Je kan ook vertellen wat de impact van jouw letsel is op jouw dagelijks leven. 

Wat doet een letselschade advocaat

Nadat je alle bewijs hebt verzameld is het fijn om te weten of je recht hebt op een schadevergoeding. Je kan dit laten controleren bij een letselschade advocaat. Hun kunnen vaststellen of jouw schade daadwerkelijk door het toedoen van iemand anders is. Als dat het geval is kunnen ze je schadevergoeding berekenen, claimen en afdwingen bij de tegenpartij. Daarbij kunnen ze ook de hoogte van het smartengeld voor je berekenen en communiceren met de verzekering van de tegenpartij. Ze zorgen er dus voor dat je krijgt waar je recht op hebt.