LADEN

Typ om te zoeken

Tandarts

Wil jij meer informatie over Implantaten Utrecht?

Jan-Willem 19 november 2015
Share

tandonderzoekSteeds meer mensen kiezen ervoor op een implantaat te nemen in hun mond. Maar wat is dit nu eigenlijk? Allereerst zal ik dit uitleggen en vervolgens geef ik jullie een tip mee waar je dit het best kunt doen. Zo heb ik dit zelf namelijk ook bij deze praktijk gedaan en ben hier nog steeds erg tevreden over, vooral de persoonlijk aandacht en after-service is erg goed!

Een lange tijd geleden gebruikten tandartsen nog alleen blad- en transmandibulaire implantaten. Deze waren typerend doordat zij plat van vorm waren en gingen helemaal door de kaak heen bij bevestiging. Vandaag de dag worden deze niet meer gebruikt omdat deze zeer gecompliceerd zijn om te verwijderen. Deze zijn als et ware gewoon verouderd. Vandaag de dag wordt er gebruik gemaakt van schroefimplantanten, dit dus ook bij Implantaten Utrecht. Dit omdat de klinisch beter zijn en ook worden ze eenvoudiger geplaatst. Vooral de coating is vele malen beter geworden. Dit komt ook omdat het in contact komt met het bot en hierdoor de aangroei aantast.

tandarts

Hoe gaat dit bij tandenarts

Wanneer jij van plan bent om dit te doen bij Implantaten Utrecht. Dan volgt er als eerst een intakegesprek. Hier wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd. Ook worden de wensen van jou duidelijk vastgelegd. De tandarts vraagt dan enkele gegevens van jou zoals jouw gezondheid en medicijngebruik.

Implantaten UtrechtVoordat er wordt beslist of het ook daadwerkelijk mogelijk is, wordt er een OPG foto gemaakt. Dit is een röntgenfoto waarbij zowel jouw onder- als bovenkaak getoond wordt. De tandarts kan dan zien hoe de wortels liggen en hoe de zenuwen lopen.

Zelf geef ik als advies mee om dit te doen bij implantatenutrecht.nl. Hier werd ik zeer goed geholpen en de service was erg goed. Wat mij betreft zijn hun zeker een aanrader!

 

Tags: