LADEN

Typ om te zoeken

Mens en gezondheid

Wilt u eens een afspraak maken met een wandelcoach?

Redactie 9 mei 2022
Share

Ik werk al een hele lange tijd fulltime en heb na de coronapandemie ervaren dat ik hier erg veel stress van ervaar. In de coronapandemie heb ik veel thuisgezeten en hierdoor was het een erg grote stap om ineens weer vijf dagen in de week fulltime te werken. Ik merkte aan mijn lichaam dat ik hier erg veel stress van ervaarde. Ik sliep ’s nachts heel slecht waardoor ik overdag weinig energie had, had hoofdpijn en was erg snel geëmotioneerd. Dit was allemaal niet fijn en daarom leek het mij een goed idee om na te gaan denken over een oplossing voor mijn probleem. Ik merkte dat ik mezelf niet meer was en daarom was het erg belangrijk dat ik in zou grijpen op het moment dat het niet goed zou gaan. Door op het internet te zoeken kwam ik terecht bij allerlei opties. Een van deze opties was het nemen van een wandelcoach. Een wandelcoach is een coach waarmee je er wandelend achter komt wat er aan de hand is en hoe je dit het beste kan verhelpen. Dit is coaching op een hele fijn en actieve manier en dat leek mij perfect. Ik ben niet iemand die graag stil zit en daarom leek het mij ook niet fijn om zittend een gesprek te voeren. Met een wandelcoach was het mogelijk om al mijn gedachten weer even op een rijtje te zetten en erachter te komen wat ik de komende tijd het liefst zou willen. Ik heb een goede wandelcoach gevonden op liberi.nl. liberi.nl is een erg overzichtelijke website met veel informatie over het hebben van een burn out. Daarnaast is het mogelijk om er op liberi.nl achter te komen welke wandelcoach er in de buurt is om te helpen. Ik ben erg tevreden over de wandelcoach van liberi.nl en ik voel mij een stuk beter sinds ik in gesprek ben gegaan met deze wandelcoach. Alle coaches zijn opgeleid en hebben veel ervaring waardoor het erg fijn is om hier een gesprek mee te voeren. Het geeft een goed gevoel om met iemand in gesprek te gaan die precies weet hoe je een burn-out tegen kunt gaan en hoe je dit het beste kunt verhelpen.

Deze wandelcoach heeft mij erg geholpen

Ik ben erg blij dat ik op liberi.nl terecht ben gekomen. Deze wandelcoach heeft mij perfect geholpen. Alle mensen die bij dit bedrijf werken hebben veel ervaring waardoor iedere klant in contact komt met een goede wandelcoach. Het is een fijne manier om er al wandelend achter te komen wat mij dwars zat. Ik ben hier erg goed geholpen en daarom voel ik mij op het moment een stuk beter. Ik raad het iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website van liberi.nl. Een bezoekje aan deze website kan namelijk zeker geen kwaad.

Wilt u in contact komen met dit bedrijf?

Mocht u in contact willen komen met dit bedrijf dan kunt u het beste:

  • Via het internet naar liberi.nl gaan
  • Een wandelcoach uitzoeken die bij u past
  • Contact opnemen met de desbetreffende coach

Mocht u er behoefte aan hebben om al wandelend met iemand in gesprek, dan is deze wandelcoach zeker iets voor u.

Lees meer…