LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

zelfvertrouwen vergroten kind kan heel goed zijn!

Jan-Willem 5 mei 2015
Share

3__18__ms5.rvf_2 header
Leuk nieuw onderwerp voor jullie namelijk zelfvertrouwen vergroten kind. Heb je altijd al iemand gekend in je vrienden kring die een zoon of dochter heeft die niet echt zelfverzekerd is? Dan zit je hier dus op het juiste adres. Ik heb dit allemaal van dichtbij mee gemaakt. Mijn zus heeft namelijk een zoon die heel erg kampt met onzekerheid, dit is voor hem heel erg vervelend. Hij heeft dan ook vaak te maken met pest partijen op school. Dit weet ik namelijk omdat mijn zus naast mij wel eens is gebeld dat ze naar school moet komen omdat haar zoon dus is gepest. Ik snap dat dit voor veel ouders moeilijk kan zijn om over te praten. Wie zegt er nou in het openbaar ja mijn zoon die is niet zelfverzekerd en noem maar op. Het spijtige is vooral dat scholen er zelf niet veel aan doen. Ik neem aan dat de meeste scholen er wel achter komen of een kind een beetje zelf vertrouwen heeft of niet!

Maar gelukkig is er iets op gevonden.meisje_met_moeder

Zelfvertrouwen vergroten kind kan nu via een speciale weg. Er is nu iets wat je kan helpen als je mensen kent die niet zo zelfverzekerd zijn. Dit is namelijk een groep psychologen die je kan helpen om al je angsten over jezelf te overbruggen. Ik heb dit va dicht bij gezien dat het werk dit was bij mijn neefje! Mijn zus was heel blij met de veranderingen en zou het andere mensen zeker aanraden!

Tags: