LADEN

Typ om te zoeken

cursus

Zin in een uitdaging? Doe de financieel administratief medewerker opleiding

Jan-Willem 26 januari 2017
Share

Ben je administratief medewerker en heb je zin in een uitdaging? Waarom dan niet een financieel administratief medewerker opleiding volgen? Er is veel overlap tussen de twee vakgebieden dankzij het administratieve aspect. En tegelijkertijd biedt het financiële aspect juist weer een hele nieuwe uitdaging. Uiteraard moet je wel beschikken over voldoende aanleg voor dit werk. Je moet zeer nauwkeurig kunnen werken, een sterk cijfermatig inzicht hebben en het leuk vinden om de hele dag met getallen te werken.

 

Altijd vraag naar goede financieel administratieve krachten

Als je goed bent in financieel en administratief werk ziet de toekomst er heel gunstig uit. Er is namelijk altijd vraag naar goede financieel administratief medewerkers. Zij spelen altijd een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zij zijn de mensen die inzicht hebben in de financiële toestand van het bedrijf en dit in gewone mensentaal uit kunnen leggen aan belanghebbenden. Het is dus ook heel belangrijk dat zij hier geen fouten bij maken. Want zelfs de kleinste fout kan grote consequenties hebben voor het bedrijf. Denk maar eens aan een risicovolle investering terwijl het bedrijf hier eigenlijk niet de middelen voor heeft. Dat kan desastreuze gevolgen hebben. Als financieel medewerker moet je dus honderd procent foutloos kunnen werken. En in de praktijk zijn er maar weinig mensen die dit kunnen. Als je zo goed bent kun je er echter op rekenen dat je binnen een mum van een tijd een goede baan vindt.

 

Welke eigenschappen heb ik nodig?

Als financieel administratief medewerker moet je heel zorgvuldig kunnen werken en stressbestendig zijn. Ook moet je geduldig zijn, doorzettingsvermogen hebben en zeer gedreven zijn. Alleen de mensen die het echt wíllen, slagen in dit vakgebied. Maar laat je hierdoor niet afschrikken, misschien heb jij het wel in je.

Tags:

You Might also Like