LADEN

Typ om te zoeken

Uncategorized

Zorg en begeleiding, gewoon bij u thuis

Redactie 17 maart 2021
Share

Heeft u een familielid, dierbare of vriend(in) die het liefst zo veel mogelijk thuis blijft, maar wel zorg nodig heeft? Of zit diegene thuis vast door een fysieke of psychologische beperking waardoor hij/zij niet in staat is om bij een zorginstelling langs te gaan? Dan kunnen de vele verschillende vormen van thuiszorg mogelijk de uitkomst bieden. Zorg thuis is ontwikkeld met het idee dat mensen zo lang en comfortabel mogelijk kunnen blijven genieten van hun vertrouwelijke thuisomgeving. Soms, wanneer iemand bijvoorbeeld een fysieke of psychologische beperking heeft opgelopen, kan het voor diegene lastig zijn om bijvoorbeeld huishoudelijke taken uit te voeren of langs te gaan bij een ergotherapeut. Met zorg thuis wordt hij of zij geholpen vanuit het comfort van hun eigen huis.

Wat valt er precies onder zorg thuis?

Zorg thuis is een erg breed begrip en dient zo ook door mensen opgevat te worden. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een andere aanpak. Door in gesprek te gaan met een zorgcoach kan bepaald worden welke vormen van thuiszorg er precies nodig zijn. Zo kan er onder andere gekozen worden uit de volgende vormen:

  • Wijkverpleging
  • Hulp in de huishouding
  • Ondersteuning voor mantelzorgers
  • Diëtisten
  • Ergotherapie voor ouderen
  • Logopedie voor ouderen
  • Dagbesteding
  • Personenalarmering

En zo zijn er nog veel meer segmenten waar u uit kunt kiezen. Met de zorg thuis van ZorgAccent zorgt u ervoor dat uw dierbare langer, comfortabeler en in meer rust thuis kan blijven wonen.

Ga in gesprek met een zorgcoach

Bent u mogelijk geïnteresseerd in zorg thuis? Ga dan eens in gesprek met een zorgcoach om de vele mogelijkheden voor uw dierbare te bespreken. Gezamenlijk stellen jullie een zorgplan op, waarbij er rekening gehouden wordt met uw wensen en benodigdheden. Vervolgens wordt er een planning gemaakt waarbij vaste dagen en momenten de leidraar worden.