LADEN

Typ om te zoeken

Tandarts

All on four kunstgebit kopen

Redactie 16 mei 2023
Share

All on four is een kunstgebit wat je kunt kopen. Natuurlijk koop je niet zomaar een kunstgebit, dus je zult wel moeten kijken hoe en waarom je deze nodig hebt. Het is namelijk belangrijk om zo lang mogelijk je eigen tanden te houden. 

Het beste is om te kijken welke opties je hebt en of een kunstgebit voor jou de beste uitkomst is. Per persoon en situatie kan dit gewoon heel erg verschillen. Het is namelijk erg belangrijk dat je naar de situatie kijkt. 

Implantaten in je kaak 

All on four is een kunstgebit dat vast zit door implantaten. Je kunt hem er wel uithalen door hem er uit te klikken. Het is dus wel even wat anders dan een normaal kunstgebit. Deze kunstgebitten zijn namelijk ook een heel stuk duurder. 

De implantaten worden in je kaak gezet, zodat het bot hier omheen kan groeien. Het kunstgebit kun je dan eenvoudig in en uit je mond halen. Je hoeft dan niet bang te zijn dat ze niet goed vast zitten, want je tanden zitten dan gewoon vast aan je kaak. Dit is de beste oplossing die je hebt. 

Het gevoel van je eigen gebit

Het gevoel van een all on four gebit is echt heel erg goed. Het gevoel is namelijk alsof je nog je eigen tanden hebt. Dit is bij een normaal kunstgebit vaak niet zo. Daarom is het zeker een aanrader om naar te kijken als je een kunstgebit nodig hebt. 

Je voelt het alsof het je normale tanden zijn, alleen je kunt deze tanden daadwerkelijk uit je mond halen. Dit is eigenlijk alleen maar een voordeel als je gaat slapen of wat anders doen dan eten. Je hoeft ze namelijk niet altijd in te houden. 

De All on four is uitneembaar 

De all on four is natuurlijk een kunstgebit, dus je kunt hem zeker uit je mond halen. Wanneer je even geen zin hebt in tanden of als het gewoon even niet lekker zit, leg je ze gewoon weg. Dit is geen enkel probleem, want je kunt ze zo los klikken. 

Veel mensen denken dat ze niet meer uit je mond kunnen, omdat het met implantaten vast zit. Gelukkig kun je ze er gewoon uitklikken wanneer dit nodig is. Je zit dus niet per se vast aan de tanden, want je kan ze er  gewoon uithalen wanneer je dit zelf wil. 

Beste smaakgevoel met all on four 

Met een all on four kunstgebit krijg je ook een erg goed smaakgevoel. Een ander soort kunstgebit gaat vaak een beetje over je gehemelte heen, waardoor het gewoon minder in je mond naar eten gaat smaken. Dit is natuurlijk erg zonde, want je wilt wel de volledige smaaksensatie ervaren. Gelukkig hoeft dit bij dit kunstgebit geen enkel probleem te zijn. Dit gebit laat je gehemelte namelijk helemaal open. Hierdoor proef je alles nog steeds zoals je het zal doen wanneer je een normaal gebit hebt. Dit is zeker een erg groot voordeel voor een hele hoop mensen die kijken naar een all on four gebit. Ben je geïnteresseerd in een dergelijk gebit? Bekijk dan wat TopTanden voor jou kan betekenen.