LADEN

Typ om te zoeken

Tips

Bekijk eens deze drie fantastische sauna aanbiedingen

Jan-Willem 9 oktober 2018
Share

Als je graag naar de sauna wilt dan is zijn sauna aanbieding een stapje in juiste richting. Een aanbieding kan net dat beetje zijn dat je doet beslissen om naar de sauna te gaan. En het naar de sauna gaan heeft dan weer voordelen voor je gezondheid en stressniveau. Hieronder lees je daarom alles over sauna aanbiedingen van de Thermen in Nijmegen.

1. Woensdag massagedag in de sauna

Als je op woensdag naar de sauna gaat bij de Thermen in Nijmegen dan kun je naast de sauna ook nog een massage krijgen. Op woensdag zijn alle massages namelijk te verkrijgen voor een lagere prijs dan normaal. Dit geldt voor alle soorten massages en voor de massages van 25 minuten, 40 minuten en de massages van 50 minuten. Hiermee kun je je nog meer ontspannen. Voor de massages is het wel belangrijk om van tevoren te reserveren.

2. Een jaarabonnement

Je kunt ook voordelig uit zijn door een abonnement of meer keren kaarten te kopen. Dit is voordeliger dan om steeds de entree per keer te moeten betalen. Voor een jaarabonnement kun je 50 keer de Thermen bezoeken. Hiermee kost het bezoek 14,50 per keer plus eenmalig 75 euro. Dat is dan gemiddeld 16 euro per keer. Kom je 100 keer bij de Thermen met een tweede optie, dan krijg je 75 euro retour.

Genieten3. Andere aanbiedingen en arrangementen

Naast de hierboven genoemde aanbiedingen zijn er nog verschillende andere aanbieding om van te profiteren. Zo kunnen ook studenten op veel verschillende plekken zoals bij de Thermen in Nijmegen korting krijgen op de entree. Ook zijn er meer keren kaarten zoals tien keer tegen een gereduceerde prijs per bezoek. Ook zijn er verschillende arrangementen verkrijgbaar waardoor je ook bespaart op de onderdelen van het arrangement. Mocht je meer informatie willen over de verschillende aanbiedingen dan zou het niet verkeerd zijn om de website van Thermen te bezoeken.

Tags:

Volgende