LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

De snyeo 5 van Zweetikveel.nl

Jan-Willem 3 januari 2020
Share

Zweet je veel en wil je hier graag vanaf komen? Dan is de syneo5 de oplossing tegen zweet. Dit merk bestaat inmiddels ruim 50 jaar en in deze succesvolle jaren hebben zij veel mensen af weten te helpen van het overmatig zweten. 

transpireren

Het ontwikkeling van Syneo 

In 1995 begon Syneo de samenwerking met een apotheek, deze apotheek had namelijk een middel ontwikkeld wat zeer effectief wat tegen zweet maar echter niet huidvriendelijk was. Na een 2 jaar durend onderzoek werd het product verder ontwikkelen en verbeterd en dit is de resulterende en voorlopen van de producten die Syneo momenteel aanbiedt. 

Ingrediënten van een zeer goede kwaliteit 

Het merk wilt graag eerlijk en open zijn tegen haar klanten. Door de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten die in het product zitten en in combinatie met de expertise zorgt Syneo5 ervoor dat jij af komt van het overmatig zweten. De producten van Syneo worden constant getoetst aan hoge kwaliteitsstandaarden en als de inriediten door de media, concurrentie of leveranciers in twijfel wordt getrokken wordt dit ingredients zeer uitbundig getest. Met behulp van Syneo producten zul je daarom op een verantwoordelijke en huidvriendelijke manier af komen van het overtollig zweten. 

Tags: