LADEN

Typ om te zoeken

Medisch

De uitstraling die u verdient

Jan-Willem 31 augustus 2022
Share

Als u last heeft van hangende mondhoeken kan dat soms erg vervelend zijn, vooral als u zich helemaal niet moe voelt. om de Marionetlijnen botox tegen te gaan moet je bij Aesthetic Beauty Center zijn. Zij gaan jou weer proberen een vrolijke en vitale uitstraling te laten krijgen. De behandeling is niet maar het resultaat is perfect.

Hangende mondhoeken

Als u hangende mondhoeken heeft, heeft u waarschijnlijk Marionetlijnen. Dit ontstaat door volumeverlies in je gezicht. Dit hoeft niet alleen bij oudere mensen te gebeuren dit kan iedereen krijgen. Om het te proberen te genezen gebruiken de meeste artsen hyaluronzuur filter. Deze zalf is 100% veilig en laat geen rare eczeem achter. De filter die wij op uw gezicht doen heeft een opbouwtijd van een half jaar nodig. Doorgaans houd het resultaat zo’n acht tot twaalf maanden aan. Naast deze behandeling raden de artsen ook een behandeling met uw jukbeenderen, wangen en kaaklijn aan.

Na de behandeling

Na de behandeling zal er de eerste drie dagen zal er een lichte zwelling zichtbaar zijn. Binnen twee weken zal de zwelling volledig weg zijn (waarschijnlijk al eerder). Ook zal er 20 tot 30 procent volume bij uw gezicht verdwijnen. Om het optimale resultaat te behalen raden wij u aan om alle instructies goed op de volgen anders wordt het lastig om Marionetlijnen botox tegen te gaan.

Na controle van de behandeling

Als het nodig is kunt 2 tot 3 weken na de behandeling op controle komen. Als u bijvoorbeeld last heeft van bobbels of oneffenheden, dan behandelen wij u gratis na. Ook in overleg met de arts kan de behandeling opnieuw gedaan worden (ook gratis).

Marionetlijnen botox

Tarieven behandeling

De behandeling wordt aangeboden vanaf de €330. Met dus de garantie dat als het niet goed gelukt is dat u gratis bijgewerkt word of zelfs opnieuw behandeld.