LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

Heb jij een odaban nodig?

Jan-Willem 20 februari 2020
Share

Heb jij toevallig een odaban nodig? Heb jij last van vaak en veel zweten? Gebeurd jou dit meestal op verkeerde momenten? Op het werk of tijdens school? Zou jij graag van het overmatig veel zweten willen afkomen? Dan ben je bij zweetikveel.nl op het goede adres. Hier worden jouw verschillende dingen aangeboden die jou kunnen helpen om het veel zweten te verminderen. Je kan hierbij denken aan zalfjes, sprays of verschillende adviezen die jou kunnen helpen bij het verminderen van de lucht en de hoeveelheid zweet die je meestal hebt op een normale dag.

Wat is een odaban?

Dit is een soort spray dat ervoor zorgt dat de zweetkliertjes niet helemaal worden afgesloten. Dit zorgt voor een drogend effect op je huid. Doordat de zweetkliertjes gedeeltelijk worden afgesloten en niet helemaal, gaat een deel van al het zweet door de nieren in plaats van door je oksels of andere lichaamsdelen. De spray moet elke avond voor het slapen worden aangebracht bij de oksels. De spray kan ook in zalfvorm worden gekocht of in een poeder. Dit is misschien fijner voor klanten. In een busje zit 30 milliliter. 

Afbeeldingsresultaat voor odaban

Door wie kan dit gebruikt worden?

De spray kan gebruikt worden door iedereen die last heeft van overmatig veel zweten. Ook is deze spray bestemd voor zwangere vrouwen. De spray absorbeert geen aluminium, hierdoor is deze spray volkomen veilig om te gebruiken.  Als dit uiteindelijk niet heeft geholpen met je zweetproblemen, krijg je het aankoopbedrag gewoon terug. Voor meer informatie kan je naar de website: zweetikveel.nl gaan.

Tags: