LADEN

Typ om te zoeken

Hulpmiddelen

Idee: je eigen handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken

Jan-Willem 6 maart 2015
Share

Ditmaal een bericht met betrekking tot allerhande bijzaken die zeker geen bijról spelen in de zorg. Wil je immers een eigen praktijk opzetten, dan kun je veel hebben aan onderstaande tips. Zelf hielp ik onlangs een vriend van me die een eigen fysiotherapeutische instelling aan het opzetten is en die hiermee nog wel wat hulp kon gebruiken. Wat ik onder meer op me genomen heb, is handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken.

Diverse soorten bewerkte handdoeken

Max Handdoeken is namelijk hét adres om je handdoeken te laten bedrukken, maar je kunt ze er ook laten borduren bijvoorbeeld. Er zijn tal van opties beschikbaar de handdoek op welke manier dan ook te personaliseren naar je eigen smaak en naar het soort uitstraling dat je graag zou bereiken met de handdoeken van je keuze. In de praktijk van mijn vriend was het van groot belang aan dit soort toch zeer hygiënische zaken te voldoen, aangezien het bij de faciliteiten hoort die je nou eenmaal nodig hebt in een praktijk als dit. Samen met hem heb ik enkele opties besproken vooraleer we de keuze maakten voor een van deze modellen. Hieronder zal ik ook drie varianten kort voor je uiteenzetten, want wie weet heb jij er in je eigen situatie ook nog wel wat aan.

129

Allereerst is er de geborduurde handdoek, die heel stijlvol en classy is. In feite laat je slechts een klein gedeelte van de doek borduren, waardoor het logo er goed uitkomt, zeker als je zeer contrasterende kleuren gebruikt.

140

Ook kun je kiezen voor een full colour band of rand over de lengte of breedte van de handdoek, waarop je logo ook goed uitkomt.

142

Ook kun je handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken die geheel in full colour uitgewerkt zijn, zoals bovenstaand voorbeeld. 

Tags: