LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Mijn vader is klant bij Snurkpagina.nl

Jan-Willem 5 maart 2015
Share

logo-goedegebuure-somnomed-21
Sinds een paar weken is er bij mijn vader de diagnose apneu vastgesteld. Uiteraard krijg je gelijk allerlei vragen over wat er precies gebeurt is maar ook wat eraan gedaan kan worden om het in de toekomst te voorkomen. Normaliter schrijf ik er niet over maar nadat we in contact zijn gekomen met Snurkpagina.nl ben ik er zo tevreden over waardoor ik het niet laten kan. De snelheid van het regelen voor een afspraak bij hun heb ik nog nooit meegemaakt! Uiteraard gaat het wel om mijn vader, daar wil ik de beste zorg voor hebben. Bij hun hoef ik me gelukkig geen zorgen te maken en kan zonder problemen heb daar “achterlaten” voor de onderzoeken. Hemzelf spreekt ook van enthousiasme zodra we weer in de auto stappen onderweg naar huis.

Zelfs mijn vader heeft de rust kunnen houden.jaw-flex-fp

Aangezien mijn vader de diagnose als eerste te horen heeft gekregen slaat de twijfel hard toe bij hem. Dankzij Snurkpagina.nl wordt er netjes over gesproken en gelijk gekeken wat er eventueel gedaan kan worden zodat mijn vader er zo min mogelijk last van kan krijgen. Zodoende wordt er netjes een plan opgemaakt zodat er een duidelijk heling proces komen gaat, natuurlijk eerst even afwachten tot het de grote dag zelf is. Mijn vader ziet het gelukkig vrij gemakkelijk in, zoals hij zegt ” het is maar apneu”, toch best trots dat hij zo denkt.

Tags: