LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Ik heb maar één woord voor het team van Mondcentrum Drunen: BEDANKT!

Jan-Willem 8 april 2019
Share

Mensen onderschatten vaak de impact die tanden hebben op het imago van mensen, maar tanden zijn een status symbool. Denk eens na over het idee dat jij hebt wanneer je iemand met een zwaar beschadigd gebit ziet! Waarschijnlijk denk je dat diegene onverzorgd is, het zelf zo ver heeft laten komen omdat hij of zij het niks uitmaakt, of misschien zelfs dat diegene verslaafd is. Mijn gebit was beschadigd, maar het was niet mijn eigen schuld. Ik ben niet zo gezegend met stralend witte tanden, ben door een ongeluk een stuk van een voortand verloren en hoewel ik hem meermaals heb laten maken, bleef hij ervan afvallen. Hierdoor ontwikkelde ik een milde vorm van angst bij het idee om iets aan mijn tanden te laten doen, waardoor ik het liefst gewoon niet naar de tandarts ging.

 Mooie en gezonde tanden

Ik heb nooit gaatjes gehad en mijn tanden zijn best wel gezond, ondanks hoe ze eruit zien. Toen ik per toeval ontdekte dat er iets bestaat als een smile make over, was mijn interesse direct gewekt. Ik nam een sprong in het diepe en maakte een afspraak bij Mondcentrum Drunen. Ik zou willen dat ik dat eerder had gedaan. Ik ben blij.

Tags:

You Might also Like