LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

Met een goed gevoel door het leven

Jan-Willem 20 mei 2022
Share

Baal je er soms ook van dat je vooral in de zomer last hebt van overmatige haargroei in je gezicht, of op andere delen van je lichaam? Op deze momenten zou je willen dat je van het haar af bent, met laser ontharen kan dit uitkomen. Door meerdere behandelingen, ben je voorgoed van je haren af op de plaatsen waar je dit niet wilt hebben. Stop met scheren, pijnlijk harsen en al die andere problemen die daarbij komen kijken, voor eens en altijd van je lichaamsbeharing af en je weer zelfverzekerd voelen.

Heb je spijt van je tatoeage?

Iedereen doet wel eens dingen waar die achteraf spijt van heeft, in het geval van een tatoeage kan dit een probleem zijn. Naast het laser ontharen, is het ook mogelijk om bij huidzorgklinieken.nl een tatoeage te laten verwijderen. Ook het verwijderen van permanente make up is mogelijk, heb je spijt van je beslissing omdat het toch niet zo mooi is als dat je verwacht? Op de website kun je de verschillende mogelijkheden zien, die mogelijk zijn bij de kliniek. Door de jarenlange ervaring weet je zeker dat je in zeer goede handen bent.

Laser ontharen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Afhankelijk van een aantal factoren zijn er tussen de 6 en 15 behandelingen nodig voor laser ontharen, de locatie en het haartype zijn bijvoorbeeld twee belangrijke punten. Bij de 1e afspraak krijg je een goed beeld, hoeveel behandelingen er nodig zijn om de beharing te verwijderen. Het laseren van de huid zelf is pijnloos, omdat de huid wordt gekoeld tijdens het laseren. Gelukkig kun je met al je vragen terecht bij de kliniek, zodat je goed op de hoogte bent dan de werking en de voor en nadelen van het verwijderen van beharing met een laser.