LADEN

Typ om te zoeken

Hormoon

Mijn eerste hormoon blog

Jan-Willem 27 mei 2016
Share

Mijn allereerste hormoon blog! In deze hormoon blog vertel ik jullie meer over het hormoon stelsel en vertel ik jullie wat dingen die ik daar vanaf weet. Ik heb veel geleerd van het boek van Crispijn Hartzeman. In zijn boek ‘Het Hormoon Geheim’ staat veel informatie over hormonen, het hormoonstelsel en andere dingen die met hormonen gemaakt hebben.

het hormoon geheim 2

Hormonen

Hormonen heeft iedereen. Er zijn mannelijke hormonen en vrouwelijke hormonen. Het verschilt wel per persoon hoeveel je er hebt en hoe gevoelig je bent voor de verschijnselen. Het kan zijn dat wanneer je hormonen niet in balans zijn je er veel last van gaat krijgen. Dit kan in verschillende dingen blijken. Zo kan je hiervan aankomen, afvallen, er wat slechter uitzien, je kan ook last krijgen van gezondheidskwaaltjes en andere problemen kunnen zich voor gaan doen die met  je gezondheid te maken hebben. Ik ben van mening dat iedereen meer zou moeten weten over zijn of haar hormonen.

het hormoon geheim 3

Gezonde geest en een gezond lichaam

Om een gezonde geest te hebben en een gezond lichaam moeten je hormonen in balans zijn en onder controle. Hoe doe je dit? Dit doe je door proberen zo ontspannen mogelijk te zijn. Wanneer je in een ontspannen lichaam zit, heb je een gezonde geest en kan je vanzelf gaan werken aan een gezond lichaam. Dit draagt allemaal bij aan het op orde hebben van je hormonen. Ik realiseerde nooit hoe belangrijk dit allemaal is totdat ik het boek Het Hormoon Geheim las. Lees dit boek voor alle informatie!

Tags: