LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Mijn oma vermaakt zich erg goed bij dagbesteding ouderen Den Haag

Jan-Willem 19 december 2016
Share

dagbesteding ouderen

Huiverig om te gaan

Voor iedereen die weet dat zijn of haar overgroot ouders of ouders op leeftijd huiverig zijn om naar dagbesteding te gaan: ik heb een succesverhaal voor je! Mijn oma was na het overlijden van mijn opa al een tijdje eenzaam. Dat mijn familie en ik haar regelmatig bezochten leek niet genoeg te zijn. Toch wilde zij zelf niet zo graag de deur uit. Ze was bang voor vervelende mensen en rare reacties. Er was natuurlijk niets te vrezen, maar daar kwam zij pas later achter. Ik zocht online op dagbesteding ouderen Den Haag, want ik wilde mijn oma toch een keer mee nemen. Ik moest haar even overhalen, maar het is gelukt. Wat denk je? Zij heeft het nu al een aantal maanden naar haar zin bij dagbesteding ouderen Den Haag. Super leuk! In plaats van vervelende mensen heeft zij juist veel vrienden gemaakt. Zij gaat nu regelmatig naar de dagbesteding, maar doet ook wel eens leuke dingen met de mensen van de dagbesteding. Gewoon op eigen houtje!

Veel plezier

Mijn oma is helemaal uit haar schulp gekropen en heeft weer veel plezier in haar leven. Natuurlijk mist zij mijn opa nog wel eens, maar zij voelt zich niet meer eenzaam. Daar ben ik ontzettend blij om, en daarom wilde ik dit verhaal graag met jullie delen.

Tags:

You Might also Like