LADEN

Typ om te zoeken

Tandarts

Naar een mondhygiënist Amsterdam op zoek gegaan

Jan-Willem 24 februari 2014
Share

Naar een mondhygiënist Amsterdam op zoek gegaan

 

Hier in Amsterdam heb ik al vele dingen gedaan om mezelf in te burgeren maar ben ik er nog niet aan toegekomen een goede tandarts en mondhygiënist Amsterdam voor mezelf uit te zoeken. Ik woon hier nu een jaartje en tot nu toe is het dus ook helemaal nog niet nodig geweest, maar inmiddels begin ik me weer te realiseren dat je je toch regelmatig genoeg moet laten checken natuurlijk. Zeker ik, aangezien ik last heb van parodontitis en dit toch altijd gemonitord dient te worden, de ontwikkeling ervan moet in de gaten gehouden worden. Bij mij slaat het tandsteen sneller aan dan bij andere mensen en daardoor vormt zich steeds meer en meer plak tussen mijn tanden, dat ik er niet goed tussen vandaan krijg. Dat is op z’n beurt weer echt niet goed voor mijn tandvlees en de zogenaamde pockets die zich hierin bevinden. Parodontitis kan echt gevaarlijk zijn en als je het niet op tijd in de gaten houdt, dan kan het zelfs zijn dat het op je kaakbeen slaat en je er echt te laat mee bent, zodat een operatie noodzakelijk is. Om dat te voorkomen heb ik, toen ik het me realiseerde, dus ook maar met spoed een mondhygiënist Amsterdam gezocht en ik keek daarvoor op allerhande websites waar de ervaringen van klanten werden vermeld. Daar kwam Dentalzorg verreweg als beste uit de bus en dus ben ik hen maar eens gaan opbellen!