LADEN

Typ om te zoeken

Hulpmiddelen

Compressiekousen is de enigste oplossing

Jan-Willem 28 februari 2014
Share

logo (24)Compressiekousen is de enigste oplossing

 

Ik heb vaak last aan mijn rechter been en het doet dan heel erg veel pijn. De dokter weet niet zo goed wat het is, maar alleen compressiekousen helpen. Het is heel vervelend dat ze niet zo goed weten wat het is, maar ooit zullen ze er wel achter komen. De compressiekousen geven een bepaalde druk die mijn kuit dan nodig heeft, zodat het niet meer zo pijn doet. De pijn die ik heb is eens in de maand of twee maanden en dan zit ik een paar dagen met mijn been hoog. Het hangt van de pijn af welke compressiekousen je krijgt. Zo heb je klasse 1,2,3 en 4 en dat heeft allemaal met de druk te maken die de compressiekousen geven. Bij klasse 1 is de kous wat kleiner dus geeft het wat minder druk en zodra je klasse 4 hebt is de kous wat groter dus geeft het ook wat meer druk. Klasse 3 en 4 kan je alleen krijgen bij de dokter, omdat dat vaak is voor stevige pijn. Mensen die gewoon wat last hebben, maar wel gewoon kunnen lopen krijgen vaan klasse 1 of 2 ook dat hangt dan weer net af van de pijn die je hebt. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik bij jullie compressiekousen heb kunnen halen en ze helpen echt heel goed. De pijn zakt een beetje hierdoor en met die kousen kan ik weer wat sneller lopen. Heel erg bedankt door voor de kousen.