LADEN

Typ om te zoeken

Seksualiteit

Tip: een voorraad van deze condooms bestellen!

Jan-Willem 11 februari 2015
Share

bgPlayImgVandaag een bijdrage van mijn kant met betrekking tot een mijns inziens bijzonder fijn condoom, namelijk het Blue Diamond condoom. Voor degene die hier nog niet eerder van gehoord heeft, via toegevoegde link kun je de condooms bestellen.

Zelfverzekerder met dit condoom

Futura+blue+diamond+verpakking+vrijstaandjpgHet wordt tijd wat persoonlijker met de lezer te worden en enkele taboes te doorbreken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat er veel meer mannen rondlopen als ik, mannen die heus weten hoe belangrijk het is condooms te gebruiken maar die er tegelijkertijd ook veel last van ondervinden. Zeker in vluchtige contacten met vrouwen ben ik me ervan bewust dat ik zelf die verantwoordelijkheid net zo goed draag om een zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen. Ik juich het bestáán van het condoom dan ook van harte toe, ik vervloek alleen het effect dat het op mijn erectie heeft. Hoe zin ik ook kan hebben namelijk, zodra ik een condoom om moet doen kan deze in één tel weggeëbd zijn – dan heeft de spanning het overgenomen. Dat is niet altijd zo overigens, maar meestal kost het me toch zeer veel moeite om een erectie vast te houden, en zeker voor langere tijd. 310Voor zowel mijzelf als de bedpartner in kwestie heeft het gebruik van een condoom dus eigenlijk niet echt een bevredigend einde. Het is zonde dat wij mannen hier niet wat vaker over praten – zeker nu blijkt dat we elkaar hier ook echt mee kunnen helpen. Ik wil een lans breken voor deze kwestie en mannen met dezelfde problematiek enkele tips doen toekomen.

Waarom ik je aanraad condooms te bestellen, is omdat deze een extra toegevoegde gel bevatten, een die direct door de huid wordt opgenomen en zorgt voor een goede doorbloeding. Daarmee is het verlies van een erectie dus volkomen ten einde, althans dat is hoe ik het heb ervaren. Met het bestellen van deze condooms behoren mijn problemen echt tot de verleden tijd en dat is nou juist hetgeen ik andere mannen ook zou willen aanbevelen. Mijn zelfverzekerdheid is er ook mee toegenomen – en dat alleen al scheelt de helft! 

Tags:
Vorige bericht
Volgende bericht

Volgende