LADEN

Typ om te zoeken

Wellness

Verschillende mogelijkheden voor het nemen van een gellak set

Jan-Willem 1 maart 2022
Share

Je hebt er vast wel al eerder van gehoord, gellak. Gellak is namelijk helemaal hot and happening tegenwoordig. Je weet dan ook dat gellak net iets anders is dan gewone gellak. Je hebt het in veel gellak kleuren. Tegenwoordig hoef je voor de gellak-nagels niet meer perse naar de nagelsalon. Je kunt het namelijk gewoon zelf thuis doen. Echter heb je hier wel de juiste spullen voor nodig. Het voordeel van gellak is dat het veel langer blijft zitten dan gewone nagellak. Dat is dan ook de reden dat zoveel vrouwen tegenwoordig voor deze optie kiezen. Bovendien scheelt het over de lange termijn geld als je de gellak zelf thuis aanbrengt. Wel moet je meer weten over een gellak set. 

Een gellak set kopen

Als je hebt besloten om zelf gellak-nagels te creëren thuis, moet je wel te weten komen wat je voor spullen nodig hebt. Er zijn verschillende aanbieders die gellak sets verkopen, zoals Yinger Cosmetics. Zij bieden complete gellak sets maar ook losse onderdelen. Als je ermee wil beginnen is het dus verstandig een complete gellak set te kopen. In de sets zit onder andere een gellak lamp. Deze is essentieel voor het creëren van de gellak-nagels. Daarnaast zit er vaak een base- en topcoat in en natuurlijk de gellak. 

Complete of kleinere gellak set

Je kan dus kiezen voor een complete premium set, maar ook voor kleinere sets met maar één gellak bijvoorbeeld. Als je dus nog niet zeker weet of de gellak-nagels iets voor jou zijn, is het misschien slim om deze set te kopen. Daarnaast kan het voorkomen dat je de gellak weer wil verwijderen na twee weken. Omdat je het zat bent of gewoon graag een ander kleurtje uit wil proberen. Ook hiervoor heb je speciaal spul nodig. De gellak kan je dus niet met alleen aceton verwijderen, zoals bij normale nagellak wel kan.