LADEN

Typ om te zoeken

Chiropractor

Wat doet een gonstead chiropractor?

Jan-Willem 13 juli 2022
Share

Een blokkade in je ruggenwervel is natuurlijk erg vervelend. Dit kun je ook op verschillende manieren krijgen. Het kan zo klein zijn als een nacht verkeerd gelegen hebben in bed waardoor alles vast zit, maar het kan ook komen door een ongeluk bijvoorbeeld. Waar het ook van komt, je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Een gonstead chiropractor kan hierbij helpen. Die zal dan kijken waar het probleem zit en wat ze er aan kunnen doen. In een klein aantal gevallen zie je dat de chiropractor je niet kan helpen, maar dat is alleen bij hoge uitzondering.

Kosten

Het is natuurlijk ook wel fijn om te weten wat het dan gaat kosten. Je wilt namelijk niet ineens een rekening om de deurmat krijgen zonder dat je dit van tevoren wist. Het vervelende is ook dat het niet in je basisverzekering zit, wel valt het onder de aanvullende verzekering van alternatieve geneeskunde. Hiermee kun je dan een behandeling volgen bij gondstead chiropractor wanneer deze is aangesloten bij jouw zorgverzekeraar. Dan kom je dus ook niet voor verrassingen te staan en kun je deze behandelingen zonder zorgen volgen en misschien nog wel belangrijker, je zult minder last krijgen van je klachten.

Gonstead chiropractor

 Doet het pijn?

Toch zullen veel mensen ook bang zijn dat een gonstead chiropractor je pijn gaat doen. Dit is echter niet het geval, het tegenover gestelde juist. Je ziet namelijk dat het erg opluchtend is, helemaal wanneer je voor de eerste keer gaat. Er zal een druk van je afvallen waarvan je niet eens wist dat het mogelijk was. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het pijn doen. Mocht je toch een kleine angst hebben kan de chiropractor alles rustig aan doen en zal zij of hij ook altijd zeggen wat er gaat gebeuren zodat je ook niet schrikt.