LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Wat is lpg lipomassage

Jan-Willem 8 mei 2017
Share

Iedereen die  ouder wordt heeft wel eens van anti-aging gehoord en wat hiertegen helpt is een lpg lipomassage. Deze zorgt voor het reactiveren van vetafbraak en de aanmaak van collageen en elastine. Op deze manier ga je de strijd tegen de tijd aan en krijgt je huid een jongere uitstraling. Voor mij lijkt dit een geweldige behandeling, eentje die zeker na mijn bevalling zeker de moeite waard zal zijn. Het is namelijk zo dat ik nu een jaar verder ben nadat ik ben bevallen en dat is helaas nog steeds te zien aan mijn buik.

LPG Lipomassage

Een geweldig resultaat

Nadat ik een afspraak had gemaakt bij Endermologie Waterland voor een lpg lipomassage, kon ik haast niet wachten tot het zover was. Lang genoeg heb ik mij moeten ergeren aan de littekens na de bevalling en mijn hangende buik en trillende billen. Zelf had ik er heet nodige aan gedaan om tot een strak resultaat te komen, maar niets bleek te helpen. Daarom was ik ook zeer benieuwd of deze behandeling wel zal helpen. 

Inmiddels ben ik een half jaar verder en van mijn hangbuik en trillende billen is niets meer te zien. De behandelingen hebben mij zeer goed geholpen en ik ben nu weer trots op mijn lichaam.

Tags: