LADEN

Typ om te zoeken

Medisch

Beter slapen met Lakhovsky polarizers

Jan-Willem 17 augustus 2021
Share

Het kan zo zijn dat je moeite hebt met in slaap komen. Dit komt bij aardig wat mensen voor. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om slaapmedicatie te nemen maar niet iedereen is hier groot voorstander van. Dit komt omdat medicijnen ook altijd een risico met zich mee kunnen brengen. Je kunt er ook voor kiezen om lakhovsky polarizers te gebruiken. Dit kan ervoor zorgen dat je een betere nachtrust krijgt. De reden dat je last hebt van slapeloosheid kan zijn van alle stoorzenders die er om ons heen zijn. Denk bijvoorbeeld aan wifi, 3G, 4G, 5G en straling van de telefoons zelf. Het menselijk lichaam is niet gemaakt om op deze frequenties te reageren en kan daarom als stoorzender worden ervaren. Mocht dit het probleem zijn waar je last van hebt dan kan een polarizer je hierbij helpen.

Lakhovsky polarizers

Waar moet je ze plaatsen?

Wanneer je wilt proberen of Lakhovsky polarizers jouw slapeloosheid kunnen verhelpen kun je deze op verschillende plekken plaatsen. De meest voor de hand liggende optie is onder je kussen. Dit is ten slotte de plek waar je op slaap en dus het meest logisch om neer te leggen als je je slapeloosheid wilt proberen aan te pakken. Een andere plek is onder je matras. Dan ligt hij alsnog in de buurt van je en kun je er misschien profijt van hebben. Zo werkt de polarizer wanneer je er in de buurt ben en kan het helpen wanneer je gaat slapen.

Hoe werkt het?

De Lakhovsky polarizers zorgen ervoor dat de frequentie van alle stoorzenders om on heen worden omgezet naar frequenties die voor jouw lichaam misschien wel te verdragen zijn. Het is handig om te weten dat de apparaatjes niet waterproof zijn, dus mochten ze nat worden is het belangrijk om ze zo snel af te drogen.