LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

De BMI van mannen online berekenen

Jan-Willem 16 mei 2019
Share

De BMI van mannen online berekenen kan niet zomaar overal. Bij Bmiberekenen.nu kan je makkelijk de BMI van mannen online berekenen. Iedereen wil een gezond gewicht hebben, maar wanneer je dit hebt ik lastig te bepalen. En als je geen gezond gewicht hebt hoe kom je hier dan aan en wat kan je hiervoor doen. De BMI wordt berekend door middel van lengte en gewicht. Hiervoor wordt dus de gemiddelde gewichten genomen. Dit betekent dat er geen rekening wordt gehouden met vetvrije massa. Vetvrije massa bestaat onder andere uit spieren. Iemand die veel sport heeft dan een grotere hoeveelheid vetvrije massa. Ook wordt er geen rekening gehouden met bouw, iemand kan steviger gebouwd zijn dan een ander. Ondanks deze dingen is de BMI van mannen online te berekenen, en ook betrouwbaar want iemand weet zelf wel of diegenen grotere vetvrije massa heeft of steviger is gebouwd. Wil je ook de BMI van mannen online berekenen dan kan je naar Bmiberekenen.nu gaan.

Mijn ervaring met bmiberekenen.nu

Ik ben altijd een beetje voller geweest. Ik wilde wel eens weten of ik nu een aantal jaren later nog steeds zo was. Ik ben 21 en wilde de BMI voor mannen dus online berekenen. Ik heb dit gedaan en er kwam uit dat ik nog steeds een beetje hoger gewicht heb dan normaal. Nog niet zoveel dat het kwaad kan maar wel dat ik erop moet letten. Althans dat vind ik zelf.

Tags:

You Might also Like